Tweede Herentse nacht van de ondernemer opnieuw een groot succes

25 november 2022 | 20u37 | Gepost door annpeeters
Jan
Met meer dan 120 inschrijvingen - anderhalve keer zo veel als de eerste editie - vinden de ondernemers duidelijk steeds meer hun weg naar dit gemeentelijke evenement.

 

Schepen van Lokale Economie, Jan Schelstraete (Open VLD), reageert tevreden: “Afgaand op de opkomst en de gesprekken die ik heb gehad, appreciëren onze lokale ondernemers het beleid van het huidige bestuur. De gemeente heeft nu een Dienst Ondernemen en het bestuur moedigt lokale ondernemers aan om gemeentelijke activiteiten mee te organiseren. Ook de ondernemersraad, de gemeentelijke adviesraad voor lokale economie, verdient een grote pluim voor haar inspanningen. Het is duidelijk: de winkel draait!”

De Herentse ondernemers konden dit jaar genieten van show-cooking door een lokale ondernemer, een muzikaal optreden en natuurlijk een hoop gezelligheid en netwerken. De formule wordt jaarlijks herbekeken, waarbij rekening gehouden wordt met de suggesties van de ondernemers zelf.  "Na afloop konden de aanwezigen hun aangevraagde 'koop lokaal' deurmat mee naar huis nemen als een blijvende herinnering aan een dynamische avond."

Lees meer over