Immo Liv’it, al tien jaar uw vastgoedexpert

16 mei 2022 | 16u59 | Gepost door redactie
Immo Liv'it
Publi

Bent u al even op zoek naar een interessant woonproject in de verkoop, verhuur of nieuwbouw? Dan is Immo Liv’it uit Herent de ideale partner om aan al uw wensen tegemoet te komen. Dankzij haar uitstekende ‘hands-on’ mentaliteit wordt elk vastgoedproject een succesverhaal.

Expertise op elk niveau in de vastgoedwereld. Het is weinigen gegeven, maar bij Immo Liv’it is het een handelsmerk geworden. Sinds Johan Artois, een geboren landmeter, het kantoor exact tien jaar geleden uit de grond stampte, is Immo Liv’it uitgegroeid tot dé referentie in vastgoed. Bovendien is haar bereik ijzersterk dankzij een doordachte kennis van de markt in de ruime Leuvense regio en het Hageland.

“Van kopen, verkopen en nieuwbouwprojecten tot traditioneel verhuren of het eerder zorgeloze rentmeesterschap, wij zijn van alle markten thuis”, vertelt medezaakvoerder en erkend BIV-vastgoedmakelaar Bert Van Huyck. “Waar wij het verschil proberen te maken? Wij werken met meerdere teams die elk hun eigen specialisatie hebben. Zo zorgen we niet alleen voor een uiterst persoonlijke aanpak, het geeft ook ruimte om langetermijnrelaties te onderhouden. En we kunnen kort op de bal spelen, want vooraleer een pand online wordt gegooid, krijgen onze klanten het allereerste inzagerecht.”

Immo Liv’it gaat ook professioneel aan de slag met eender welk dossier. “Ons marketingverhaal is top met meer dan 20.000 zoekers, een strak beheer van sociale media, foto’s van beroepsfotografen en de nieuwste technologieën om opportuniteiten te ‘pushen’. In totaal tellen we meer dan 50 jaar ervaring op juridisch en bouwtechnisch vlak en adviseren we in patrimoniumbeheer en successieplanning”, aldus nog Bert.

“Op zaterdag 21 mei tussen 11 en 16 uur organiseren we een opendeur naar aanleiding van onze 10de verjaardag. Naast een hapje en een drankje lanceren we onze nieuwe website en voorzien we leuke extra’s zoals tien procent korting op de verkoopcommissie ofwel drie maanden gratis rentmeesterschap. De moeite waard om langs te komen en kennis te maken”, besluit Bert.

Immo Liv’it is gelegen langs de Mechelsesteenweg 382 in Herent en is 7 dagen op 7 bereikbaar via 0470 55 64 24 of info@immolivit.be. Meer info via immolivit.be.

Lees meer over