Lovely Shop, zaligmakende kwaliteitslingerie

26 september 2022 | 14u47 | Gepost door redactie
Lovely Shop
Publi

Lingerie die perfect zit én er ook nog eens goed uitziet, dat geeft een echte boost aan je zelfvertrouwen. Sophie Verbeke van Lovely Shop in Leefdaal weet hoe homewear, nachtkledij, badmode en ondergoed gelukkig kunnen maken.

Wat meer dan 30 jaar geleden begon als een kleine speciaalzaak in lingerie en badmode is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Leefdaal (Bertem) met een stevige reputatie in de regio. Toen Sophie Verbeke (53) begin dit jaar de zaak overnam, kreeg de winkel nog een extra boost door nog meer in te zetten op klantgerichtheid en innovatie. “Het is mijn persoonlijke missie om alle vrouwen zich op hun gemak te laten voelen, ook dames met een maatje meer of minder”, legt Sophie uit. “Ik vind het enorm belangrijk dat vrouwen een beha krijgen, die niet alleen mooi oogt, maar vooral ook de juiste pasvorm heeft. Er zijn namelijk nog te veel vrouwen die met een foute maat rondlopen terwijl een beha in de eerste plaats comfortabel moet aanvoelen. Ik probeer dus steeds goed te luisteren naar de wensen en verwachtingen om daarna pas advies te geven. Goed zittende lingerie kan echt een verschil maken en zorgt ervoor dat elke vrouw zich mooi, zelfbewust en vol vertrouwen kan voelen.”

Sophie wil zich eveneens onderscheiden door een unieke collectie uit te bouwen voor vrouwen met een borstprothese of na een borstreconstructie. “Daarvoor werk ik samen met een professionele bandagiste. Op afspraak kan men in de winkel de juiste prothese aanmeten met voldoende aandacht voor de perfecte pasvorm. Ook beschik ik over een ruim aanbod prothesebeha's die je in een rustige en ongedwongen boetieksfeer kan shoppen.”

Tenslotte zet Sophie graag Belgische kwaliteitsmerken in de spotlights. Voor lingerie zijn dat bijvoorbeeld Prima Donna en Marie Jo. Diezelfde kwaliteit kan je in de Lovely Shop ook terugvinden in het gamma nachtkledij (o.a. Lords & Lillies), badmode, homewear (o.a. Pluto) en ondergoed (o.a. Woody), zowel voor dames als heren.

Lovely Shop is gelegen langs de Mezenstraat 53 in Leefdaal (Bertem) en open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11 tot 18 uur en op zaterdag van 11 tot 17 uur. Er is gratis parking voor de deur. Meer info via lovelyshop.be of via de Facebookpagina.

Lees meer over