Slechte start voor Intermarché in Aarschot

2 februari 2023 | 18u29 | Gepost door redobra@telenet.be
Staking Intermarché Aarschot
Het personeel van de zopas geopende Intermarché by Mestdagh in Aarschot, de overnemer van de Carrefour by Mestdagh, heeft een niet zo positieve start genomen. Het personeel staakt op donderdag 2 en vrijdag 3 februari.

Op 4 januari 2023 ging in Aarschot het warenhuis Intermarché by Mestdagh open, als vervanging van de Carrefour by Mestdagh. Dat ging niet zonder slag of stoot want er waren in het begin al wat leveringsproblemen. Maar nu gaat het even helemaal mis. Het personeel heeft het werk neergelegd en de winkel voor twee dagen afgesloten.

De staking komt er doordat het personeel, zelfs nadat het warenhuis al een maand open is, nog steeds geen beslissing kreeg over hun werkgelegenheid in de winkel.  Ze hopen nu met deze actie snel duidelijkheid te krijgen.

Op de sociale media zie je ook vaak heel wat opmerkingen over de Intermarché. Het betreft dan opmerkingen over het taalgebruik bij de producten, namelijk in het Frans. Er is dus nog wat werk aan de winkel in deze nieuwkomer in Aarschot.

Klachtenbord personeel

Stakingsbord Intermarché
Klachtenbord personeel