Handelaarsvereniging blaast Kroegentocht Aarschot nieuw leven in

26 April 2022 | 14u39 | Gepost door redobra@telenet.be
The Time Machine in de Play Offs Sports Bar op 30 april
Na enkele jaren van het uitblijven van de Aarschotse Kroegentocht, wordt die traditie terug opgepikt. Op 30 april kan je langs 15 cafés voor leuke optredens en uiteraard drank en sfeer.

De Aarschotse Kroegentocht is er terug. Het muzikaal en dorstlessend evenement dat een tijdje verdween keert op 30 april terug. Dat is te danken aan het vernieuwde bestuur van de handelaarsvereniging Aarschot Parelt. Bij hun eerste organisatie van deze activiteit kunnen ze gelijk rekenen op een record aantal deelnemende horecazaken. En dat zijn er 15. In elk van hen worden er optredens georganiseerd.  Eigenlijk is het de bedoeling om langs alle deelnemende cafés te gaan. Zo kan je met een stempelkaart ,die je in elk deelnemend café kan krijgen, aan de slag om een T-shirt te winnen of zelfs een heel vat bier. Voor de T-shirt volstaat een volle stempelkaart, voor het vat moet je de eerste zijn die dit kan indienen.

Gratis naar de verre cafés

De cafés in het centrumgebied kan je te voet of met de fiets bereiken: Den draad, De Flater, De Knoet, De Kloostergang, JC De Klinker, Play Offs Sports Bar, Stationsbuffet, Den Druppel, De Oude Tijd, Abricot en café Guidon. Voor de andere cafés wordt er in samenwerking met Dranken Pelgrims een gratis hop-on/off bus voorzien. De bus pendelt van de Knoet naar de verder gelegen Café De Garde, t‘ Schuurke, Irish Pub, Hof ter Goor.

De lijst met geplande optredens vind je op de Facebookpagina van Aarschot Parelt. 

Lees meer over