Ondernemers netwerken in Boutersem

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De Boutersemse adviesraad voor lokale economie (ALEB) en het Middenstandsverbond stonden net zoals andere jaren op de afspraak van hun netwerkevent. De bedoeling was dat de ondernemers met elkaar leerden kennen en hun bedrijf konden promoten.

Bij de vorige edities van het netwerkevent was telkens sprake van een Boutersemse ondernemer gastheer of gastvrouw in de eigen onderneming. Op deze manier kon hij of zij het bedrijf in de kijker brengen bij de collega’s. Dit jaar werd gekozen voor een andere formule. Drie plaatselijke ondernemers kregen namelijk de gelegenheid om hun bedrijf voor te stellen.: Kristine Daemen en Hugo Herten van Esthetiek Kristy in Roosbeek, boekhouder Celine Van Geyt uit Neervelp en Tilly Buelens van Hallinto uit Boutersem.

Esthetiek Kristy geeft bijzondere aandacht aan verschillende massagetechnieken. Ongeveer zeven jaar geleden begon er ermee met haar man. Boekhouder Celine Van Geyt was er zich van bewust dat haar job voor velen een noodzakelijk kwaad is. Ze werkt hoofdzakelijk online met praktische boekhoudtools, wat haar meer tijd geeft voor advies en begeleiding. Hallinto op zijn beurt verschaft hulp aan kleine en middelgrote ondernemingen, die doorgaans te weinig tijd, te veel werk en geen zin hebben om hun administratie naar behoren te kunnen doen.

Na de korte voorstelling was er gelegenheid voor de zeventig aanwezige ondernemers om te “netwerken”.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer