OHL verliest voorzitter bij helikoptercrash

Stefan Van de Weyer
1 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Onder andere agentschap Reuters en de BBC, bevestigden dat OHL- en Leicestervoorzitter Vichai Srivaddhanaprabha zich aan boord bevond van de helikopter die zaterdagavond omstreeks 20.35 uur crashte op enkele honderden meters van het King Power Stadium in Leicester. Vele fans van OHL kwamen zondag hun medeleven betonen aan de poorten van het stadion.

OHL verliest bij dit gegeven haar voorzitter wiens King Power Group het voorbije jaar de club overnam. In het dagelijkse leven was het evenwel zijn zoon die de club bestuurde. De supporters van OHL verzamelden zondagmiddag aan het stadion, daar werd een vlag van Leicester City aangebracht waarvoor er bloemen werden neergelegd.

Officieel is het nog niet geweten geweten wie de slachtoffers zijn. In de helikopter zouden vijf van de acht plaatsen bezet zijn geweest na de thuismatch tegen West Ham, die eindigde op 1-1. Normaal bezette Vichai Srivaddhanaprabha en zijn vrouw en drie bestuursleden die plaatsen na een wedstrijd, ze waren onderweg naar Londen.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer