OHL speelt Achter De Kazerne

OHL is zonet begonnen aan de wedstrijd op het veld van KV Mechelen. De Leuvenaars willen drie punten pakken Achter De Kazerne maar KVM is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. De Mechelaars kunnen immers nog de top zes binnendringen.

KV Mechelen maakt nog kans op Play Off I en wil dan ook de punten thuis houden. OHL is al gered en heeft niets meer te winnen of te verliezen. Toch zijn de Leuvenaars het aan hun supporters verschuldigd om voor de drie punten te gaan op het veld van KV Mechelen. Trainer Ronny Van Geneugden is hoopvol. “Een kleine derby Achter De Kazerne”, aldus Van Geneugden die niet kan rekenen op Kenny Thompson, nog steeds geschorst. Bjorn Ruytinx is ook niet beschikbar wegens problemen aan de knie. Vanaudenaerde daarentegen leert terug na een schorsing.

Selectie:

Yves Lenaerts, Tomislav Mikulic, Severino da Silva Robson, Kenneth Van Goethem, Ovidy Karuru (?), Karel Geraerts (?), Alessandro Cerigioni, Ebrahima Sawaneh ‘Ibou’, Thomas Azevedo, Cedric Buekers, Koen Weuts, Loris Brogno, Evariste Ngolok, Dean Michiels, Derick ‘Chuka’ Ogbu, Ludovic Buysens, Logan Bailly (?), Stéfan Gíslason, Gunther Vanaudenaerde. (Bron: www.ohl.be)

Over de auteur

Leuven Actueel

Leuven Actueel