OHL pakt zege op rivaal Beerschot-Wilrijk

Stefan Van de Weyer
3 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

Op zes minuten tijd deed Yannick Aguemon KFCO Beerschot-Wilrijk de das om. Finaal boekte OHL er een knappe 1-2, een bemoedigend resultaat na het gelijkspel tegen Roeselare vorige week.

Thuisspeler Placca had enkele mogelijkheden in de eerste helft om voor de paarsen te scoren. Zijn eerste kans kopte hij van dichtbij net naast, ook na de pauze kwam hij een paar keer erg dicht bij een doelpunt. Tijdens de eerste helft kon OHL acht corners afdwingen, de thuisploeg geen enkele, toch wel een opvallende statistiek.

Gezien beide teams de driepunter nodig hadden kwam er meer ruimte tijdens een spannende tweede helft. Bij de tiende Leuvense hoekschop kon Aguemon op het uur in de rebound 0-1 scoren. Exact zes minuten later viel Storm over het been van Prychynenko en kon Aguemon de 0-2 aanbrengen vanaf de penaltystip. Keeper Romo was in eerste instantie bij de pinken, Aguemon was echter snel op de bal en kon in tweede instantie afmaken. Onder andere Casagolda en Storm konden nog de 0-3 maken. Na enkele wissels bij de thuisploeg kon Hoffer kon alleen op goal af en de 1-2 maken. Aguemon zag nog een doelpunt afgekeurd, Placca vond keeper Gillekens onderweg naar de 2-2.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer