Officiële opening Kringwinkel Tienen groot succes

Stefan Van de Weyer
2 jaar geleden
door Stefan Van de Weyer

De Kringwinkel Tienen is definitief verhuisd naar haar nieuwe locatie in de Minderbroedersstraat 33. De deuren openden voorbije zaterdag officieel. Burgemeester Katrien Partyka knipte tijdens het officiële ochtendgedeelte samen met KWH Raad van Bestuur lid Rudi Lenaerts en directeur KWH Paul Stessens het feestelijke kerstlint door. Dit in het bijzijn van genodigden uit sociale en reguliere economie.

Het pand dat ook dichtbij het Sint-Jorisplein (‘de kazerneparking’) ligt en waar oa Elektro Groothandel (ELGH) gevestigd was in het verleden, onderging de voorbije vier maanden een grondige renovatie. Hiervoor werkte De Kringwinkel Hageland nauw samen met onder andere lokale partners zoals Night Light voor de sfeerverlichting en Blankedale voor de toog en andere inrichtingselementen.

De Kringwinkel Tienen is opnieuw groot en licht en luchtig na bijna twee jaar problemen op het Torsinplein en dat verdient iedereen!

Meer dan 2.000 nieuwsgierigen kwamen de nieuwe locatie bewonderen en meer dan de helft van deze bezoekers kocht ook effectief iets aan. Elke klant nam heel wat Kringdingen mee naar huis. Zowel kleding, handtassen en schoenen als boeken en muziek als huisraad en brocante als elektro en meubelen gingen vlotjes over de toonbank. Ook het actie-eiland Kerst deed het geweldig goed. Iedere bezoeker groot of klein klonk mee met een feestelijk glaasje biologisch appelsap of een (h)eerlijk tasje koffie.

Openingsuren van De Kringwinkel Tienen zijn van maandag tot vrijdag van 10 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. Geven van goederen blijft ook mogelijk. De nieuwe geefingang bevindt zich achteraan in het pand, vlakbij de voormalige ingang van CC De Kruisboog. Iedereen is vanaf nu welkom in de Minderbroedersstraat 33.

Over de auteur

Stefan Van de Weyer

Stefan Van de Weyer