Wordt Gloria Monserez de nieuwe Ketnet-wrapper?

22 september 2019 | 11u53 | Gepost door redactie
Gloria (18) verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper
Eind juni kondigde Charlotte Leysen aan dat ze na acht jaar stopt als Ketnet-wrapper. Ze deed toen een oproep naar nieuw talent. Uit honderden kandidaten gaan nu vijf kandidaten de strijd aan, een van hen is Gloria Monserez.
Het bericht Wordt Gloria Monserez de nieuwe Ketnet-wrapper? verscheen eerst op Leuven Actueel.

Gloria Monserez komt uit Wijgmaal, is 18 jaar en begint aan haar eerste jaar grafische vorming aan het KASK in Antwerpen. Ze is één van de Helden van Ketnet en woont op een boot.

Vanaf maandag  23 september 2019 kunnen de Ketnetters de vijf kandidaten beter leren kennen door hen online te volgen. Dat kan van maandag tot en met donderdag tussen 18.30 uur en 19.00 uur in de livestream. Tijdens de weekends kunnen de Ketnetters een samenvatting van hun online avonturen op televisie bekijken.

Op donderdag 3 oktober en donderdag 10 oktober valt er, op basis van de stemming van vier jury’s, waaronder de Ketnetters, telkens één kandidaat af.

Op 18 oktober is er dan de grote finale van ‘Wie wordt wrapper? ‘ met de drie overgebleven kandidaten. Wie van de drie de nieuwe Ketnet-wrapper wordt, zal worden uitgemaakt in een grote interactieve gameshow, die live te volgen is in de Ketnet-app en op Ketnet en waar de Ketnetters hun favoriete kandidaat mee naar de overwinning kunnen helpen.
De grote finale is te zien zondag 18 oktober omstreeks 18.05 uur op Ketnet en in de Ketnet-app.

Het bericht Wordt Gloria Monserez de nieuwe Ketnet-wrapper? verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over