Gloria (18) verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper

18 oktober 2019 | 19u50 | Gepost door redactie
Gloria (18) verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper
Vanavond kwamen de Ketnetters te weten wie Charlotte Leysen opvolgt als Ketnet-wrapper. Na een spannende race in de liveshow kwam Gloria Monserez als eerste in de Ketnet-studio aan. Zij werd door de Ketnetters verkozen als nieuwe Ketnet-wrapper. Vanaf morgen zal Gloria te zien zijn op Ketnet. De Ketnetters kunnen Gloria voor het eerst ontmoeten tijdens Ketnet Halloween van 28 oktober tot en met 1 november 2019 in Plopsaland De Panne.
Het bericht Gloria (18) verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper verscheen eerst op Leuven Actueel.

Eind juni kondigde Charlotte Leysen aan dat ze na acht jaar stopt als Ketnet-wrapper. Ze deed toen een oproep naar nieuw talent. Uit honderden kandidaten gingen vijf kandidaten de strijd aan. Zondag neemt Charlotte definitief afscheid van Ketnet met een speciale uitzending van Kingsize Live.

De grote finale van Wie wordt wrapper?

De drie overblijvende kandidaten Aaron, Gloria en Tinneke ondernamen in de finaleshow een bloedstollend parcours van het Ketkot naar de Ketnet-studio. Tijdens hun tocht dwars door het VRT-bos, over parkeerdaken en door de verlaten gangen van het omroepgebouw werden ze opgeschrikt door zombies. Intussen moesten de kandidaten opdrachten oplossen om zo snel mogelijk de weg naar de Ketnet-studio te vinden. De Ketnetters konden tijdens deze tocht hun favoriete kandidaat verder helpen via het livecenter in de Ketnet-app en op Ketnet.be

Onderweg naar de Ketnet-studio viel er door stemming al één kandidaat af: Tinneke. Nadien konden de Ketnetters beslissen wie van de resterende kandidaten zich mocht kronen tot nieuwe Ketnet-wrapper. De gelukkige is de 18-jarige Gloria Monserez uit Wijgmaal. “Dit kan echt niet waar zijn? Wie wil dit nu niet? Nu kan ik echt mijn droom beleven!”, zegt de nieuwe Ketnet-wrapper in een eerste reactie.

Het bericht Gloria (18) verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over