Wie wordt deze zomer dé voetbalkenner van Rotselaar?

22 maart 2021 | 18u19 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
wie wint het ek?
Komende zomer staat het EK voetbal voor de deur en wordt het voor onze ‘Gouden Generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Onlosmakelijk verbonden met een EK is een pronostiekje. Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? De gemeente Rotselaar heeft alvast iets in petto voor al zijn handelaars en inwoners.

Schepen Piet De Bruyn (N-VA): “In samenwerking met Tifogame voorzien we een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor elke handelaar van de gemeente. Na de succesvolle Trotsbon-actie is dit een nieuw initiatief om onze lokale handelaars te steunen in deze lastige coronatijden. De actie start in mei waardoor het ook voor de horeca een unieke kans is om de klanten opnieuw welkom te heten.”

Elke handelaar van Rotselaar kan zich online registeren voor de actie en zal gratis een gepersonaliseerde pronostiek ontvangen, met een eigen prijzenpot en een eigen klassement. Daarnaast zal de gemeente ook alle tools aanleveren aan de handelaars om van de actie een succes te maken zoals toffe posters en flyers en voor de horecazaken zelfs speciaal ontworpen placemats en bierviltjes.

De inwoners van de gemeente kunnen zelf op zoek gaan naar deelnemende handelaars of via www.tifogame.be bekijken welke pronostieken er worden aangeboden op het platform van de Gemeente Rotselaar. Daarnaast zal er ook een overkoepelend klassement aanwezig zijn waar er op zoek gegaan wordt naar dé voetbalkenner van Rotselaar en dat gaat uiteraard gepaard met een mooie prijs.

Lees meer over