Vlaams Belang voert actie tegen vele gelijktijdige wegenwerken in Rotselaar

Actie Vlaams Belang Rotselaar werfzone oktober 2023
Vlaams Belang Rotselaar heeft deze donderdag een spandoekactie gevoerd aan het rondpunt op de grens van Rotselaar met Wezemaal. Ze protesteren tegen de vele wegenwerken tegelijk in Rotselaar. 

"Al die wegenwerken hebben bij de inwoners van Rotselaar een grote frustratie doen ontstaan . Alle wegenwerken zijn totaal niet op elkaar afgestemd en de communicatie omtrent de werken laten ook de wensen over. Wij als Vlaams Belang Rotselaar vragen veel betere communicatie, spreiding van deze ingrijpende werken en inspraak voor de bewoners", aldus voorzitter van Vlaams Belang Rotselaar, Sven Weenen. "Dit toont de onkunde van het gemeentebestuur en de schepenen aan. In de toekomst volgen er nog spandoek acties."

Op dit moment zijn er lange wegenwerken aan de Provinciebaan tot voorbij de Werchterbrug, ook aan het kruispunt met de verkeerslichten in Wezemaal zijn er werken aan de gang. De riolerings- en wegenwerken in de Kapelstraat in het centrum werden recentelijk afgerond. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Actie Vlaams Belang Rotselaar werfzone oktober 2023 3
Actie Vlaams Belang Rotselaar werfzone oktober 2023 2

Lees meer over