Toch 2.500 muziekliefhebbers toegelaten op Werchter Parklife

Twee miljoen euro voor bouw nieuwe kleuterschool en kinderopvang
De regering is de laatste dagen druk aan het versoepelen geslagen. Ook de festivalsector leeft terug op hoop. En dat mag blijken uit het idee van Werchter Parklife. Het grootse festival met meer dan 80.000 bezoekers per dag is nog niet terug, maar vanaf 1 juli komt er toch een miniversie van, en dat een maand lang, vier dagen per week. 2.500 muziekliefhebbers zijn welkom, ofwel 625 bubbels van vier personen.

"De weg naar betere tijden is ingeslagen. We zijn blij de plannen die lang in onze hoofden leefden te kunnen concretiseren. Vanaf 1 juli keert de livemuziek terug naar het Festivalpark in Werchter. Eén maand lang, vier dagen per week brengt Werchter Parklife de beste concerten. Een tijdelijke openluchtarena wordt binnenkort opgebouwd in het Festivalpark. Niks zo mooi als samen muziek beleven, samen genieten, samen zingen, samen dansen, kortom, samen zijn. Niks zo mooi om dat in het Festivalpark van Werchter te doen, daar waar muziekfans thuis zijn. De zomer van 2021 zal anders zijn maar daarom niet minder plezant. Per show kunnen tot 2.500 fans er coronaveilig genieten van hun favoriete artiesten. Tickets voor de concerten worden uitsluitend in pakket, per gezelschap van 4 personen verkocht. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor wel 625 veilige bubbelfeestjes per concert. Wij hebben er nu al zin in", zo klinkt het in een boodschap van de organisatie. 

Nu al bevestigd voor Werchter Parklife zijn Balthazar (1 juli), Goose (2 juli), Arsenal en Tin Fingers (3 juli), Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam (4 juli, namiddag), Black Box Revelation en Equal Idiots (4 juli, avond). De ticketverkoop voor de concerten start op dinsdag 18 mei om 10u via ticketmaster.be.

 

Lees meer over