Tickets Rock Werchter duurder vanaf 1 december

2 november 2021 | 09u14 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
Twee miljoen euro voor bouw nieuwe kleuterschool en kinderopvang
Geconfronteerd met snel stijgende kosten ziet de concertorganisatie zich  genoodzaakt om vanaf 1 december de ticketprijzen voor Rock Werchter 2022 te verhogen tot 266 euro voor een combiticket en 125 voor een dagticket.

Fans boekten de voorbije maanden vol vertrouwen bestellingen van de uitgestelde edities 2020 of 2021 om, of kochten tickets voor Rock Werchter 2022 die nog steeds geprijsd waren zoals in 2020. Goed twee derde van de beschikbare tickets is intussen de deur uit. 

Maar nu de concertorganisatie geconfronteerd wordt met snel stijgende kosten, zien zij zich verplicht om de ticketprijzen te verhogen. Voor wie zijn/haar ticket reeds op zak heeft, verandert er niks. Tot 1 december blijft het mogelijk om tickets aan te kopen aan de huidige ticketprijzen via ticketmaster.be.

Herman Schueremans legt uit: “We willen de mensen die hun tickets hebben overgeboekt of de voorbije maanden en weken reeds een ticket hebben gekocht, danken voor het vertrouwen in Rock Werchter. Het leven is de voorbije maanden duurder geworden, en dat is in de festivalwereld niet anders. De kosten voor crew, infrastructuur, energie en veiligheid stijgen snel. Een populaire maatregel is deze prijsstijging niet, wel een noodzakelijke. Rock Werchter is één van de topfestivals in de wereld. Ook in de toekomst willen we steeds met de beste line-up uitpakken, muziekfans een geweldig festival bezorgen. Bewust voorzien we een overgangsperiode van enkele weken. Pas vanaf 1 december zullen de nieuwe prijzen gelden.”

Ook nog dit. Wie tijdens Rock Werchter wenst te overnachten op The Hive Resort boekt best snel. Op enkele Lodge Packages na is de luxe camping volgeboekt. Ook alle beschikbare plaatsen op de mobilhome & campercamping zijn gereserveerd. Wie graag licht -lees zonder tent- reist, raadt de concertorganisatie The Hive MySpace Tent packages aan.. 

Meer info op rockwerchter.be.

Lees meer over