Stromae op Werchter Boutique 2022

werchter boutique
In 2022 terug na een verplichte pauze: Werchter Boutique. Terug na een nog langere tijd: Stromae. Op zondag 19 juni 2022 brengt Werchter Boutique Stromae opnieuw naar het Festivalpark.

In plaatsje in het gulden boek van Werchter had hij al veroverd. In 2014 sloot Stromae Rock Werchter al eens af. Stromae bracht in 2010 zijn eerste album ‘Cheese’ uit. In 2013 volgde de wereldroem dankzij ‘Racine Carrée’. De voorbije jaren zocht Stromae de schijnwerpers slechts sporadisch op. Voor de lancering van één van de collecties van modelabel Mosaert bracht hij de single ‘Défiler’ uit. In 2019 bracht hij met Coldplay ‘Arabesque’ tijdens hun albumvoorstelling in Jordanië. Met zijn broer regisseerde Stromae clips voor Billie Eilish en Dua Lipa. Wat de toekomst brengt? Enkel Stromae zelf die het antwoord op de vraag kent. Wat nu zeker is, is zijn terugkeer naar de grote podia.

Tickets voor Werchter Boutique 2022 met Stromae zijn vanaf woensdag 13 oktober om 10 uur te koop via ticketmaster.be. Een ticket kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Meer Werchter Boutique nieuws volgt binnenkort. 

Tickethouders van Werchter Boutique 2020 tickets worden persoonlijk door Ticketmaster gecontacteerd i.v.m. de ticketregeling. Een groot deel van de tickethouders besliste eerder al hun bestelling om te zetten in krediet. De nog openstaande tickets worden nu omgeboekt naar Werchter Boutique 2022. Wie wenst kan de bestelling omboeken in krediet en dit tot 13 december 2021. Het krediet kan dan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter t.e.m. 31 augustus 2023.

Weet meer over Werchter Boutique via werchterboutique.be

Lees meer over