Steven Arrazola de Oñate is nieuwe voorzitter van Open VLD Rotselaar

Steven Arrazola de Oñate nieuwe voorzitter van Open Vld Rotselaar
Afgelopen donderdag duidde Open VLD Rotselaar een nieuwe voorzitter aan. Na anderhalf jaar geeft Sophie Janssens de fakkel door aan de 35-jarige Steven Arrazola de Oñate uit Rotselaar-Heikant.

 

Steven is als verzekeringsmakelaar professioneel actief in zijn kantoor in het Wingepark, dat hij samen met zijn broer sinds 2012 uitbaat. Tot voor kort was Steven beroepsofficier in het Belgisch leger, waardoor hij deelnam aan talrijke buitenlandse missies en zo zijn interesse voor de internationale politiek te pakken kreeg. Samen met zijn vrouw Kateryna en hun zoontjes Alexander (6 j.) en Maxim (4 j.) woont hij in het centrum van Rotselaar-Heikant.

Steven was kandidaat op de Rotselaarse lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en op de lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers in 2019. Tot voor kort was hij ook lid van de raad van bestuur van Jong VLD nationaal en lokaal voorzitter van Jong VLD in Rotselaar.

Voor Open VLD zetelt Steven in de raad van bestuur van het Autonoom Gemeentebedrijf, dat instaat voor het gemeentelijk beheer van o.a. de infrastructuur van de gemeente zoals het gemeentehuis, de bibliotheek en de plas, maar ook voor evenementen zoals Rock Werchter.

Steven gaat deze nieuwe uitdaging aan samen met ondervoorzitter en Open VLD-fractieleider in de gemeenteraad, Christel Hendrix, met gemeenteraadslid Stella Beckx als secretaris, Luc Tuerlinckx als politiek secretaris en Heidi Van der Elst en Steven Scheldeman, respectievelijk als penningmeester en ledenbeheerder. 

Lees meer over