Speciale veiligheidsmaatregelen tijdens wielerwedstrijd GP Vermarc Sport

wielrennen
Voor het tweede jaar op rij mag Rotselaar de Grote Prijs Vermarc Sport verwelkomen in haar gemeente. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 mei, met toepassing van de nodige veiligheidsmaatregelen.

Om deze nationale wielerwedstrijd op een veilige manier te kunnen organiseren, worden er speciale maatregelen genomen. Zo zullen de start- en aankomstzone niet publiek toegankelijk zijn om een concentratie van mensen te voorkomen. Daarnaast doet de organisatie een oproep aan elke toeschouwer om zich maximaal te verspreiden over het parcours en daarbij de veiligheidsafstand maximaal te respecteren. Blijf de coronamaatregelen volgen: houd steeds een veiligheidsafstand van minimum 1,5 meter en draag altijd een mondmasker langs het parcours.

Het pacours loopt in Rotselaar - komende van Klein-Vlasselaar - via de Beninksstraat, Steenweg op Nieuwrode, Langestraat, Bergenhof, Panoramalaan, Beatrijslaan, Paternosterstraat, Valleilaan en de Bert Leysenlaan (in die richting). Vermijd de omgeving van het parcours met de auto.
 

Lees meer over