Rotselaar gaat op zoek naar de ultieme voetbalkenner

Pronostiek bij handelaars
Het EK voetbal staat voor de deur. De gemeente Rotselaar slaat samen met de lokale handelaars de handen in elkaar en gaat op zoek naar de ultieme voetbalkenner in de gemeente. Registreren en deelnemen kan nog tot 12 juni en is helemaal gratis. Aan de wedstrijd zijn tal van prijzen verbonden.

Deelnemen kan via www.tifogame.be/rotselaar. Je kan er ook een klassement zien van alle deelnemers uit de gemeente. Voor dé voetbalkenners uit Rotselaar zijn er uiteraard mooie prijzen:

  • GOUD: aankoopbon van 250 euro
  • ZILVER: aankoopbon van 150 euro
  • BRONS: aankoopbon van 100 euro

De winnaars kunnen hun aankoopbon besteden bij de lokale Rotselaarse handelaars. Daarnaast verloten ze ook 50 kwaliteitsvolle SELECT-ballen onder alle deelnemende inwoners.

Het EK voetbal is een evenement dat niet enkel leeft bij voetballiefhebbers, maar dankzij de populariteit van de Rode Duivels een heel breed publiek aanspreekt. Voetbal is een uniek bindmiddel om mensen samen te brengen. Met deze actie wil het gemeentebestuur, op een ogenblik dat het minder vanzelfsprekend is voor inwoners om fysiek samen te komen, toch de samenhorigheid van onze inwoners in de gemeente versterken. 

Lees meer over