Maggi en Robert konden door corona nog eens samen de baan op

17 mei 2021 | 15u41 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
linden cars
Het was jaren geleden dat Maggi Schollen en Robert Van Oversteyns, die in Rotselaar al meer dan 30 jaar Linden Cars uitbaten, nog eens ieder met een autobus de baan op waren geweest. Maar door corona konden ze dit vorige week, tot beider tevredenheid nog eens doen.
linden cars

Op 21 juli 1988 maakte Robert Van Oversteyns als chauffeur in zijn eerste eigen autobus zijn eerste busreis. Wanner het ondernemende koppel twee jaar later een tweede autobus kocht, kroop ook echtgenote Maggi Schollen achter het stuur, vaak dagelijks voor de vele daguitstappen die hun bedrijf organiseerde. Meer dan 30 jaar later baten ze hun Linden Cars uit met 14 autobussen en brengen een 20-tal chauffeurs en evenveel gidsen hun klanten voor één- en meerdaagse reizen naar reisbestemmingen die zijn verspreid over heel Europa. Maggi had de chauffeursstoel intussen al geruime tijd ingeleverd voor het bureelwerk.

Samen met haar man nog eens ieder met een autobus de passagiers vervoeren, dat hadden ze al vele jaren niet meer gedaan. Tot de jeugddienst van de gemeente Holsbeek vorige week 2 grote bussen had besteld om een 100-tal jongeren tussen 10 en 16 jaar geheel coronaproof naar Walibi te rijden. “In het verlengde weekend wilde het merendeel van onze chauffeurs dit weekend thuis bij hun familie doorbrengen”, vertelt Maggi. “Ik heb dan van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog eens samen met mijn man de baan op te gaan. Net zoals we dat vroeger zo vaak deden.” En zoals uit de foto duidelijk blijkt, beviel hen dat wel. Of hoe corona toch nog voor iets leuks kan zorgen. Want de vele toeristische uitstappen die het bedrijf normaal organiseert, daar is het nog even op wachten tot de horeca weer volledig de deuren opent.

Lees meer over