Kindercarrousel mikt op (groot)ouders met jonge kinderen

8 november 2021 | 13u40 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
kindercarrousel
Het Huis van het Kind Rotselaar organiseert op 24 november van 14 tot 17 uur een kindercarrousel. Met dit evenement, dat doorgaat in de gemeentelijke basisschool van Rotselaar-Heikant (Schoolstraat 44) wil het Huis van het Kind ouders en grootouders met hun jonge kinderen (0 tot 3 jaar) bereiken.

Via allerlei workshops maken ouders kennis met het Huis van het Kind, doen ze leuke activiteiten met hun kinderen en kunnen ze elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer.

Samen met je kind verhalen vertellen en/ of de peuterkleuterrelaxatie volgen. Indien de kinderen niet deelnemen aan de workshop is er kinderopvang mogelijk.

Voor de oudere kinderen tot 10 jaar is er doorlopend randanimatie voorzien. Daarnaast vindt ook Warme William een plekje op de kindercarrousel en is er een pop-up Mamadepot waar je leuke kinderspulletjes kunt aanschaffen.

De namiddag is volledig gratis (behalve eventuele aankopen in het Mamadepot). Indien je geen zin hebt om deel te nemen aan de activiteiten, kun je ook gewoon samen een stukje taart, gemaakt door een ambachtelijke bakker, eten.

Praktische info

  • Je kiest zelf of je 1, 2 of 3 workshops volgt. Ook als je geen workshops wilt volgen, maar wel wilt langskomen voor een stukje taart en de randanimatie, ben je heel welkom.
  • Inschrijven tot en met 18 november via mail naar huisvanhetkind@rotselaar.be of op het nummer 016 61 64 11.

Lees meer over