Imagine Dragons komt naar Rock Werchter

imagine dragons
De Amerikaanse rockband kondigt vandaag hun Mercury Tour aan. Die brengt hen volgende zomer naar Europese stadions en festivals. Op zaterdag 2 juli komen ze naar Rock Werchter.

Imagine Dragons kenden hun doorbraak in 2013. Intussen hebben ze al meermaals in ons land opgetreden, in het Sportpaleis in 2018 en op de  festivalweides van Rock Werchter in 2017 en van Pukkelpop in 2018). De Amerikaanse rockband behaalt als eerste vier nummers - ‘Believer’, ‘Thunder’, ‘Demons’ en ‘Radioactive’ - met meer dan 1 miljard streams op Spotify. Voor hun nieuwste album ‘Mercury - Act 1’ (2021) gingen ze de studio in met Rick Rubin, een van de belangrijkste producers van de afgelopen 40 jaar. De 74 biljoen streams, wereldwijde hits en een Grammy op zak bewijzen dat de band tot de populairste rockbands van de planeet behoort.

Met Imagine Dragons is een derde topnaam voor zaterdag 2 juli een feit. Eerder werden Twenty One Pilots en Faith No More reeds aangekondigd voor de derde festivaldag. Tickets voor Rock Werchter 2022 zijn te koop via ticketmaster.be.

Lees meer over