Harmonie uit Rotselaar viert 150-jarig bestaan met bijzonder bier

bier harmonie rotselaar
Om hun 150ste verjaardag niet onopgemerkt te laten voorbijgaan, brengt de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Rotselaar met Drapo een eigen bier op de markt.

 

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Rotselaar is reeds bijna 150 jaar één van de muzikale motoren van Rotselaar. Meer dan 60 muzikanten repeteren normaal gezien wekelijks aan een zeer gevarieerd programma. Maar door corona staan niet alleen de wekelijkse repetities on hold, ook de viering van deze bijzondere verjaardag kan niet zoals gepland gebeuren. 

Om die 150ste verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan brachten ze onlangs een eigen bier op de markt, Drapo. Een amberkleurig bier,  6,5% alcohol met een muzikaal DNA, zo omschrijven ze het zelf. Basisrecept, “proef”brouwen, degustatienamiddagen, naamkeuze, design van het etiket, fotoshoot en promofilmpje, alles was in handen van muzikanten van de Kon. Harmonie Sint-Cecilia Rotselaar.

Het bier bestellen kan via https://sintceciliarotselaar.be/content/bestel-drapo?fbclid=IwAR2XEEPIcKG4lWbZnvLkPI9hWaPHPIK63Gs0ifJK46YnRzPqZh9AOYHd81U

Lees meer over