Zoektocht vermiste Joran Steenwinckel uitgebreid naar Meerdaalwoud

20 januari 2023 | 16u40 | Gepost door christian.henn…
De affiche van de onrustwekkende verdwijning

Joran Steenwinckel (25) raakte vermist in Hoegaarden in de nacht van 18 op 19 januari 2023. Er is vrijdagmorgen gezocht in groot-Hoegaarden met meer dan 50 mensen, ondanks het slechte weer. Daarna ging de zoekactie verder in Kerkom-Boutersem en in het Meerdaalwoud.

Joran is 1 meter 76 groot en normaal gebouwd. Hij heeft donker lang haar dat hij meestal draagt in een staart of een dot. Welke kledij hij droeg op het moment van zijn verdwijning is niet geweten. Joran zou woensdagavond nog een facebookbericht verstuurd hebben, maar sindsdien geen spoor meer.

Vrijdagmorgen is in Hoegaarden massaal gezocht naar Joran in Groot-Hoegaarden, met een vijtigtal personen. Er rukte ook een helikoper uit, maar zonder resultaat. De zoekactie ging vrijdagnamiddag verderin de omgeving van Kerkom en in het Meerdaalwoud. Iedereen is welkom om te helpen zoeken. De politie vraagt om een fluovest te dragen voor de herkenbaarheid. Er is een facebookgroep opgericht voor wie wil helpen zoeken: https://www.facebook.com/groups/1212774959377038 

Aan Joran wordt gevraagd om iets van zich te laten horen om zijn naasten gerust te stellen. Heeft u meer informatie over deze zaak? Bel naar het gratis nummer 0800/30300. 

Lees meer over