Zoektocht naar vermiste Joran Steenwinckel voorlopig zonder resultaat

20 januari 2023 | 14u06 | Gepost door redactie
Joran Steenwinckel Outgaarden
Wie heeft Joran Steenwinckel (25) gezien? Dat is de oproep die gisteren werd gelanceerd. Hij raakte vermist in Hoegaarden in de nacht van 18 op 19 januari 2023. Er is vanmorgen gezocht in Groot Hoegaarden met een 50-tal mensen, maar voorlopig is er geen enkel spoor. De zoekactie gaat verder in Kerkom-Boutersem.

Joran is 1 meter 76 groot en normaal gebouwd. Hij heeft donker lang haar dat hij meestal draagt in een staart of een dot. Welke kledij hij droeg op het moment van zijn verdwijning is niet geweten. Joran zou woensdagavond nog een facebookbericht verstuurd hebben, maar sindsdien geen spoor meer.

Vrijdagmorgen is in Hoegaarden massaal gezocht naar Joran in Groot-Hoegaarden, met een vijtigtal personen. Er rukte ook een helikoper uit, maar zonder resultaat. De zoekactie gaat verder vrijdagnamiddag in de omgeving van Kerkom, aan de Boerenzaal om aan de Malendriesstraat 51 om 14 uur. Iedereen is welkom om te helpen zoeken. De politie vraagt om een fluovest te dragen voor de herkenbaarheid.

Aan Joran wordt gevraagd om iets van zich te laten horen om zijn naasten gerust te stellen. Heeft u meer informatie over deze zaak? Bel naar het gratis nummer 0800/30300. 

Lees meer over