OHL schenkt 25 wedstrijdballen aan SC Orsmaal nadat hun ballen gestolen werden tijdens inbraak

13 januari 2023 | 14u49 | Gepost door christian.henn…
OHL toch naar 1ste klasse?

In de nieuwjaarsperiode werd ingebroken in de voetbalkantine van SC Orsmaal. Vermoedelijk gebeurde dat tijdens oudejaarsnacht. Er werden onder andere 25 wedstrijdballen gestolen, een groot verlies voor de kleine club. Maar OHL springt in de bres en schenkt 25 wedstrijdballen bij de aftrap van hun eerstvolgende thuiswedstrijd, dinsdag tegen Eupen.

Bij de inbraak in de kantine van Orsmaal-Linter trapten de dieven een raam langs de straatkant in. Ze brachten binnen  beschadigingen aan: de noodverlichting werd van de muur getrokken en er werden wat dingen op de grond gesmeten. Verder stalen ze al de training -en wedstrijdballen, dartspijltjes en een coachjas van de trainer.

Dominik Dupont van SC Orsmaal: “In navolging van de inbraak bij ons hebben we geweldig nieuws gekregen dat OHL in samenwerking met hun materiaalleverancier Stanno ons verhaal heel jammer vond. Ze willen ons helpen en hebben voorgesteld om ons 25 wedstrijdballen te schenken. Nu dinsdag krijgen we die bij de aftrap van OHL-Eupen. Dat is toch wel positief nieuws”, klinkt het.

Lees meer over