Hoeveslager Yarne hoopt liefde van zijn leven te vinden in Boer zkt Vrouw

yarne

Yarne Rummes uit Oplinter (Tienen) neemt deel aan de nieuwe reeks van Boer zkt Vrouw op VTM. De 23-jarige hoeveslager hoopt er zijn grote liefde te vinden. 

Yarne werd door gastvrouw Dina Tersago voorgesteld in de jubileumeditie van 20 jaar Boer zkt Vrouw. Daarin keert ze terug naar vroegere deelnemers maar ze stelde ook al twee kandidaten voor het volgende seizoen voor dat zal worden uitgezonden in het voorjaar 2025.

Het was zijn zus Ines die hem voor het programma inschreef want de hoeveslager had eerder al enkele keren pech in de liefde. “Zij die een knuffelbeer zoeken, zijn bij Yarne aan het goede adres”, zegt ze in het voorstellingsfilmpje van VTM.

Yarne runt samen met zijn papa een boerderij maar heeft sinds enkele jaren ook zijn eigen hoeveslagerij. “Koeien zijn mijn alles. Het is een passie die nooit zal weggaan en die ik graag wil delen met iemand. Ik zie mij hier binnen vijf jaar wel rondlopen met een kleine en mijn vriendin.” Vrouwen die Yarne wel zien zitten, kunnen zich inschrijven op VTM.be.

Yarne

Lees meer over