Groot verdriet om plots overlijden Juf Anja uit Wezemaal

Juf Anja Vandenbroek
Collega's, leerlingen en uiteraard ook de naasten reageren verslagen op het plotse overlijden van Anja Vandenbroek uit Wezemaal, in de schoolsector bekend als juf Anja van buitenschoolse kinderopvang Ferm. Zij overleed dinsdag op 53-jarige leeftijd.

"Met verslagenheid vernamen we het overlijden van juf Anja, 20 jaar vaste kracht binnen het team van BKO Het Nest. Onze innige deelneming aan familie en vrienden", zo klinkt het bij Buitenschoolse Kinderopvang Het Nest in Wezemaal. In hun school is een rouwhoekje voorzien dat door iedereen bezocht mag worden. Anja werkte jarenlang voor buitenschoolse kinderopvang Ferm. Zij was een erg gekend figuur aangezien heel wat ouders hun kinderen bij haar ophaalden en met Anja een babbeltje sloegen. 

Anja werd geboren in Leuven op 1 september 1969 en overleed dinsdag in het Gasthuisbergziekenhuis. Op woensdag 23 november om 10.30 uur wordt er afscheid genomen van Anja in de aula van crematorium Hofheide in de Jennekensstraat in Nieuwrode. Nadien volgt de asuitstrooiing op de begraafplaats van Wezemaal. Iedereen die het wil kan Anja een laatste groet brengen in het funerarium Pues, Eikestraat 2 in Herent op dinsdag 22 november 2022 van 18.30 tot 19.30 uur.

Juf Anja

Lees meer over