En plots duikt Zucchero 's nachts op bij lokale pizzabakker

Zucchero
'Of ik nog even wou open blijven om Zucchero te bedienen?' Mario Ricchiuti en Marina Jadoul van restaurant Dolce Italia in Tienen kregen donderdagavond bezoek van de Italiaanse superster na zijn optreden op Suikerrock. “Ik dacht dat het een grap was”, zei Mauro.

Zucchero was donderdagavond headliner op Suikerrock. “Iemand van zijn entourage belde mij om te vragen of hij na het optreden langs mocht komen om een hapje te eten. Ik heb geen idee hoe hij hier terecht kwam. Ze vroegen ons ook om hierover discreet te blijven. Normaal sluiten we om 22 uur, maar voor zo iemand maak je graag een uitzondering”, zegt de chef.

De zanger arriveerde rond 01.30 uur en wilde graag een pizza Napoli bestellen. “Hij heeft niets gezongen en wilde ook liever niet dat de radio opstond. Het is voor het eerst in mijn leven dat ik zo een hoog bezoek mocht ontvangen en ik geef toe dat ik er bijzonder trots over ben”, besluit de eigenaar. “Dit overkomt je ook maar één keer.” De Italiaanse superster kon de Tiense pizza best smaken: hij nam zelfs de overschotjes mee.

Zucchero2

Lees meer over