Driejarig meisje naar ziekenhuis gebracht nadat wagen tweemaal overkop gaat

Aarschotsesteenweg
Een vrouw uit Holsbeek geraakte betrokken bij een ongeval op de Aarschotsesteenweg in Tielt-Winge waarbij een wagen tweemaal over kop ging. De inzittenden van dat voertuig, een dertiger uit Herselt en zijn driejarig dochtertje, werden overgebracht naar het UZ Gasthuisberg voor verzorging.

Het ongeval gebeurde op vrijdag 26 mei om 15.50 uur op de Aarschotsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Streekweg.

Een bestuurder die de Aarschotsesteenweg wilde oversteken, had een wagen, die vanuit de richting van het Gouden Kruispunt kwam, niet opgemerkt. 

Door de aanrijding ging het voertuig, dat op de Aarschotsesteenweg reed, twee maal over kop en kwam het uiteindelijk tot stilstand op de Aarschotsesteenweg. Zoals gezegd moesten beide inzittenden overgebracht worden naar het UZ Gasthuisberg voor verzorging.

De bestuurder van het andere voertuig, een dame uit Holsbeek, liep lichte verwondingen op en ging zelf een arts raadplegen. Door de aanrijding was er een tijd verkeershinder op de Aarschotsesteenweg.

Lees meer over