Batisol, uw groene partner in zonne-energie

26 februari 2024 | 13u06 | Gepost door redactie
Zonnepanelen
Publi

In de zoektocht naar duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid schittert Batisol als een baken van innovatie en kwaliteit op het gebied van zonne-energie. Met de recente erkenning als aannemer Klasse 2 is Batisol bovendien uitgerust om grootschalige projecten aan te nemen, wat hen positioneert als een vooraanstaande speler in de sector.

Al sinds 2008 biedt Batisol zijn klanten ongeëvenaarde expertise en ondersteuning in de transitie naar groenere oplossingen. Hun vermogen om hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden tegen competitieve prijzen, verzekert klanten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. De voordelen van het kiezen voor Batisol zijn veelzijdig. Ten eerste zorgt de investering in zonnepanelen van Batisol niet alleen voor een lagere energiefactuur en een meerwaarde voor uw huis, het maakt uw woning ook aantrekkelijker voor toekomstige kopers.

Het team van Batisol, bestaande uit ervaren elektriciens en verkopers met uitstekende technische kennis, staat garant voor de installatie van enkel de hoogste kwaliteit. Ze werken exclusief met topmerken, zoals Huawei, SMA, Enphase en SolarEdge voor omvormers, om ervoor te zorgen dat elke installatie aan de hoogste normen voldoet. Batisol biedt ook aantrekkelijke garanties, waaronder 30 jaar rendementsgarantie op zonnepanelen en tien jaar op omvormers, wat getuigt van hun vertrouwen in hun producten.

Batisol installeert jaarlijks 15.000 zonnepanelen, wat veel zegt over de klanttevredenheid. Met de uitbreiding van hun diensten naar batterijsystemen, laadpalen, airco's en warmtepompen en de capaciteit om grote projecten tot 1.000 zonnepanelen en meer aan te pakken, toont Batisol een ambitieus toekomstbeeld. Hun erkenning als aannemer Klasse 2 is slechts een voorbeeld van hun toewijding aan uitmuntendheid en duurzaamheid.

Meer info via www.batisol.be