Aquatherma, dé remedie tegen de dagelijkse stress

Aquatherma
Publi

Stress op de werkvloer, stress thuis, stress tout court… dagelijks worden we ermee geconfronteerd. Het beestje van de tijd kent echter één remedie: ontspanning en verwennerij. De reden waarom Karen Meulemeester vijftien jaar geleden Aquatherma in Tombeek opende.

“Bij de opstart van deze wellness was vooral het elfmeterzwembad een belangrijke troef”, legt Karen uit. “Dit zwembad vormt samen met de jacuzzi, hammam, sauna en de infraroodruimte de privé-sauna deluxe. De tweede unit (Cocoon sauna) beschikt over een jacuzzi, sauna en een hammam. Daarnaast kunnen onze klanten ook ontspannen in een massageruimte met keuze uit ontspannende massages tot diepgaande sportmassages. In het diepe gedeelte van het zwembad worden lessen aquapower georganiseerd. Een activiteit waarbij met oefeningen van 45 minuten het lichaam slank en fit wordt gekneed. Wij richten ons voornamelijk naar gezinnen die een paar uurtjes lekker willen genieten, bedrijven die tijdens een ontspannend moment de groepssfeer willen aanscherpen of groepen die een gezellig vrijgezellenfeestje organiseren.

Na vijftien jaar besloten we nu enkele aanpassingen door te voeren. Een nieuw likje verf, nieuwe tegels in de douche, een nieuwe look én een nieuwe relaxzone met infraroodcabine. Wij willen onze klanten dan ook in de beste omstandigheden verwennen en ontspannen.”

Op zaterdag 16 en zondag 17 september zwaait Aquatherma na verbouwingswerken de deuren opnieuw open. Bezoekers kunnen er kennismaken met het hele parcours. Infoborden maken hen wegwijs in de wereld van de wellness. Geïnteresseerden kunnen zich dat weekend trouwens ook inschrijven voor een gratis test aquapower (uit te proberen na de opendeurdag). Wie er jammer genoeg niet kan bijzijn, wordt aangeraden de vernieuwde webstek www.aquatherma.be te bezoeken. Een gezonde geest in een gezond lichaam… hét motto van Aquatherma!