Toekomstig burgmeester van Oud-Heverlee legt eed af

Bart Clerckx
Gisteren legde Bart Clerckx de eed af als burgemeester van Oud-Heverlee. Dit gebeurde in handen van gouverneur Jan Spooren.

Bart Clerckx volgt burgemeester Adri Daniëls in Oud-Heverlee op. “In Oud-Heverlee hebben wij de afgelopen maanden een grote verbondenheid getoond en bewezen dat wij samen zorg kunnen dragen voor elkaar. Samen met alle inwoners hoop ik dat onze gemeente herleeft in 2021 en dat ons rijk verenigingsleven opnieuw kan bruisen. Ik zal mijn schouders onder de uitvoering van ons ambitieus meerjarenplan zetten. Tal van infrastructuurwerken zullen vanaf 2021 van start gaan. Oud-Heverlee moet en zal een prachtige gemeente zijn waar het fijn wonen en leven is voor elke inwoner. Daar wil ik mij voor inzetten. 2021 dient zich veelbelovend aan. Nog even volhouden, maar weet dat het goed komt. Echt”, zegt Bart Clerckx.

“Ik weet uit ervaring dat het mandaat van burgmeester heel mooi en boeiend is,” zegt gouverneur Jan Spooren. “Je staat dichtbij je burgers en kan concrete zaken realiseren die echt een verschil voor je inwoners en voor je gemeente zijn. Ik wens de drie toekomstige burgmeesters veel succes en heb er alle vertrouwen in dat ze dat uitstekend zullen doen."

Lees meer over