Maandag starten werken aan Leuvensestraat in Oud-Heverlee

15 januari 2022 | 11u14 | Gepost door annpeeters
Leuvensestraat
De werken aan de Leuvensestraat tussen de Pastoor Tilemansstraat en de Reigersstraat/Oude Nethensebaan verlopen in twee fasen en starten maandag 17 januari 2022.

De werken fase 1, vanaf het kruispunt Pastoor Tilemansstraat tot voor het kruispunt Reigersstraat/Oude Nethensebaan, starten maandag en zullen 3 à 4 maanden duren. 

Fase 2, kruispunt Reigersstraat -/Oude Nethensebaan met stuk richting zoet water, start nadat fase 1 is afgewerkt en zal 1,5 tot 2 maanden duren. 

Omleiding

Gedurende de ganse werken (fase 1 en 2) zal het zwaar en doorgaand verkeer omgeleid worden via Korbeek-Dijle en Huldenberg.

Bij fase 1 zal het plaatselijk verkeer en de bussen van De Lijn via de Oude Nethensebaan kunnen rijden. De fietsers zullen via de Reigersstraat en de Ijzerenwegstraat omgeleid worden.

Bij fase 2 zal al het verkeer, ook de bussen van De Lijn, via de grote omleiding moeten rijden. Tijdens deze fase kan je bij de gemeente een tussenkomst krijgen voor een treinabonnement. Voor de start van deze fase vind je hierover meer info op onze website en in het infoblad OH!

De Weertsedreef blijft gedurende de ganse werken open. 

Lees meer over