Fans en spelers van Stormvogels Haasrode worden binnenkort niet ontvangen in kantine, maar in vier containers en tent

Haasrode

De kantine van tweedeprovincialer Stormvogels Haasrode gaat begin 2023 tegen de grond. Normaal gezien zullen de afbraak- en opbouwwerken een klein jaar in beslag nemen. Dat betekent dat de rood-gelen het tweede deel van dit en het eerste deel van volgend competitiejaar de toeschouwers en de spelers moeten ontvangen in vier containers en een tent.

Dat deze werken al even op schema stonden was duidelijk en kan je hier nog eens nalezen. “De aanplakking van het openbaar onderzoek is net achter de rug. Dat is nu lopende en hopelijk krijgen we over maximaal twee maanden het fiat om te starten met de aanvraag van de werken eind 2022. Begin 2023 zal onze volledige site met de grond gelijk gemaakt worden”, wist Stormvogelsvoorzitter Steven Van Hoorebeke.

Deze zal bestaan uit vier containers, een tent en toiletwagens. “Onze tijdelijke infrastructuur zal bestaan uit kleedkamers en een minikantine en toiletwagens. Deze zal deels op de aanpalende chiroterreinen van Blanden staan. We kunnen niet anders. We hebben gekozen voor de korte pijn. Dit is de minst slechte oplossing, we zijn voorbereid op inkomstenverlies. Alles zou elf maanden moeten duren, dus eind 2023.”

Stormvogels
Haasrode
Zo zullen de faciliteiten van Stormvogels Haasrode er na de werken uitzien.

Lees meer over