Enkel plaatselijke verkeer in Verbindingsstraat

23 oktober 2021 | 11u15 | Gepost door annpeeters
verbindingsstraat
De werken in de Verbindingsstraat starten op maandag 25 oktober en gaan 2 weken duren, tot het eind van de herfstvakantie. Door deze werken deels in de herfstvakantie in te plannen zal de hinder voor het schoolverkeer minder groot zijn.

De Verbindingsstraat zal vanaf maandag 25 oktober alleen toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer, komende van de Blandenstraat of van de Armand Verheydenstraat afhankelijk van waar je moet zijn in de straat. De straat wordt afgesloten ter hoogte van de parking van de school/sporthal. Doorgaand verkeer zal dus tijdens die periode niet mogelijk zijn. De parking van de school/sporthal zal ook tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Eenrichtingsverkeer rond de school

Om verkeerschaos te verminderen in de schoolomgeving, wordt in de Milsestraat eenrichtingsverkeer ingesteld richting zuid (omhoog), van aan de Blandenstraat tot aan de Armand Verheydenstraat. Dit met een uitzondering voor de bussen van De Lijn die toegelaten zijn in beide richtingen. Een parkeerverbod is voorzien aan de linkerkant van de straat.

Het plan van de omleiding, het grondplan van de werken en de meest recente stand van zaken vind je hier.

Lees meer over