Eerste steen van nieuwe kantine van Stormvogels Haasrode gelegd

Eerste steenlegging Stormvogels Haasrode 21032023

In de Kartuizersstraat in Blanden werd de eerste steen gelegd van de nieuwe kantine van voetbalclub Stormvogels Haasrode. De oude tribune werd vorige maand nog afgebroken.

Het college van burgemeester en schepenen van Oud-Heverlee legde vandaag de eerste steen van het nieuwe kantinegebouw van de Koninklijke Stormvogels Haasrode. Dit gebeurde in aanwezigheid van de architecten en de voorzitter van de Stormvogels Haasrode, Steven Van Hoorebeke. Maar ook Schepen van Sport Katrien Timmermans en burgemeester Bart Clerckx (beiden CD&V) namen een truweel in de hand. De nieuwbouw omvat een cafetaria en kleedruimtes.

Katrien Timmermans is tevreden over de vlotte verloop van de bouw. “Alles lijkt op wieltjes te lopen en we tellen af naar de opening van de nieuwe accommodatie, aan het einde van het jaar."

Ook Steven Van Hoorebeke is positief. “We zijn erg blij met de voortgang van het project en zijn zeker dat het een heel mooi gebouw wordt. Uiteraard zijn we dankbaar voor de financiële inspanning die het gemeentebestuur levert, maar ook voor de fijne samenwerking met de gemeentelijke diensten.”

Als alles vlot blijft lopen en het weer geen roet in het eten gooit, is de kantine klaar eind oktober 2023.

Lees meer over