Zoektocht naar Rene Strouven gaat verder

8 April 2020 | 15u59 | Gepost door redactie
Lichaam vermiste man gevonden
Het is nu al een week geleden dat de 84-jarige Rene (officieel Maurice) Strouven uit Grazen verdween. “Onze papa kwam niet meer thuis na een fietstocht”, zegt zoon Benny Strouven. “Zijn fiets werd gevonden in de buurt van provinciedomein het Vinne in Zoutleeuw. “We vrezen het ergste, maar willen hem zo graag vinden. We hebben […]
Het bericht Zoektocht naar Rene Strouven gaat verder verscheen eerst op Leuven Actueel.

Het is nu al een week geleden dat de 84-jarige Rene (officieel Maurice) Strouven uit Grazen verdween. “Onze papa kwam niet meer thuis na een fietstocht”, zegt zoon Benny Strouven. “Zijn fiets werd gevonden in de buurt van provinciedomein het Vinne in Zoutleeuw.

“We vrezen het ergste, maar willen hem zo graag vinden. We hebben de buurt al zelf uitgekamd met familie en vrienden en ook de politie is al naar onze papa op zoek geweest. Vandaag gaan we opnieuw op zoek, we geven niet op tot we hem vinden.”

Oproep

De familie van Rene wil een oproep doen aan iedereen die in de buurt van het Vinne fietst of wandelt: “Willen jullie mee uitkijken naar onze vader? De Gete en omgeving, de Demer, de Dijle … als papa in het ijskoude water gesukkeld is en meegenomen is door het water, kan hij overal terecht gekomen zijn. Wie langs deze rivieren fietst, willen we vragen om ook eens langs de oevers of in het water te kijken. Wie een tip heeft of aanwijzingen vindt, gelieve contact op te nemen met de politie. We vragen wel uitdrukkelijk om je eigen gezondheid niet in gevaar te brengen, hou rekening met de coronamaatregelen en wees voorzichtig.”

Het bericht Zoektocht naar Rene Strouven gaat verder verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over