Zo wordt er in coronatijden getrouwd

5 April 2020 | 10u18 | Gepost door redactie
Zo wordt er in coronatijden getrouwd
Je trouwdag is een van de  mooiste dagen in je leven. Omringd door familie en vrienden je ja-woord geven, hoe mooi kan het zijn. Op dat laatste wordt er in coronatijden echter flink ingebonden. Trouwen mag nu enkel nog in aanwezigheid van de getuigen. Op zaterdag 4 april 2020 trouwden Jonathan Verlinden uit Bierbeek en […]
Het bericht Zo wordt er in coronatijden getrouwd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Je trouwdag is een van de  mooiste dagen in je leven. Omringd door familie en vrienden je ja-woord geven, hoe mooi kan het zijn. Op dat laatste wordt er in coronatijden echter flink ingebonden. Trouwen mag nu enkel nog in aanwezigheid van de getuigen.

Op zaterdag 4 april 2020 trouwden Jonathan Verlinden uit Bierbeek en Dorien Reyners  in het stadhuis van Diest. De getuigen waren aanwezig, de rest van de familie en vrienden volgden het huwelijk live vanuit de huiskamer. Zelfs het bruidsmeisje zat in haar mooiste jurkje thuis voor de webcam.

“We hebben ervoor gekozen om het huwelijk niet uit te stellen, omdat deze datum voor ons speciaal is”, zegt bruidegom Jonathan. “Een groot feest met iedereen die ons dierbaar is, volgt later.”

Proficiat Dorien en Jonathan!

Het bericht Zo wordt er in coronatijden getrouwd verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over