Werknemer elektrozaak gewelddadig overvallen

27 maart 2020 | 09u52 | Gepost door redactie
Sterke cannabisgeur leidt tot gerechtelijk onderzoek naar dealen
Op donderdag 26 maart 2020 werd een werknemer van een elektrozaak in Tienen slachtoffer van een gewelddadige overval. De 30-jarige man uit Hélécine was met de bestelwagen van de zaak onderweg naar een loods van zijn werkgever aan de Slachthuisstraat in Tienen. Hij zou daar rond 9 uur zijn toegekomen. Toen de werkgever van de […]
Het bericht Werknemer elektrozaak gewelddadig overvallen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Op donderdag 26 maart 2020 werd een werknemer van een elektrozaak in Tienen slachtoffer van een gewelddadige overval. De 30-jarige man uit Hélécine was met de bestelwagen van de zaak onderweg naar een loods van zijn werkgever aan de Slachthuisstraat in Tienen. Hij zou daar rond 9 uur zijn toegekomen.

Toen de werkgever van de man na enkele uren nog niets had gehoord van de man, ging hij ter plaatse kijken. De werkgever vond het slachtoffer rond 10.45 uur in de laadbak van de bestelwagen. De man had een klap op het hoofd gekregen en was vastgebonden met strips. Het cash geld dat de man bij zich had, ongeveer €800, was verdwenen. Het slachtoffer was na de slagen even buiten westen geweest. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging van zijn hoofdletsel maar mocht ondertussen het ziekenhuis weer verlaten. Het parket werd verwittigd en het labo stapte ter plaatse af om sporenonderzoek te verrichten. De recherche van politiezone Getevallei onderzoekt de zaak. Van de daders is voorlopig geen spoor.

Het bericht Werknemer elektrozaak gewelddadig overvallen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over