Welkom op de grote opening van th’Clinic

th'Clinic
Publi

Op 30 september en 1 oktober opent Tine Hylebos met trots de deuren van th’Clinic in Tremelo. Dat zijn twee dagen vol schoonheid, advies en verrassingen. “Het is een genoegen om u allen te mogen verwelkomen op deze bijzondere gelegenheid, waar we u de wereld van een gezonde huid en stralende schoonheid zullen laten ontdekken.”

“Bent u op zoek naar de ultieme huidverzorgingservaring? Zoek niet verder! Onze deskundige specialisten staan klaar om u te voorzien van gratis huidadvies en productadvies, op maat gemaakt voor uw unieke behoeften. Uw schoonheid en welzijn staan centraal in alles wat we doen”, legt Tine Hylebos van th’Clinic uit. “Maar dat is niet alles. We hebben een speciale verrassing in petto voor elke gewaardeerde bezoeker die ons tijdens onze opendeurdagen komt vergezellen. Want wat is een feestelijke opening zonder een vleugje magie?”

Bij th’Clinic draait alles om het vinden van oplossingen voor hoofdhuidproblemen en het bereiken van een gezonde, stralende huid die zelfvertrouwen uitstraalt. Of u nu worstelt met huidproblemen of gewoon op zoek bent naar manieren om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren, wij bieden een scala aan behandelingen die aan uw wensen voldoen”, aldus Hylebos. “Van hoofdhuidverzorging tot huidverbeterende behandelingen door de huidtherapeut of botox, fillers enzovoort door onze arts, ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een gezondere en mooiere versie van uzelf.”

Deze twee dagen beloven een onvergetelijke ervaring te worden, gevuld met kennis, transformatie en een gevoel van samenhorigheid. Praktisch: th’Clinic - Kruisstraat 68A, Tremelo - 016 53 99 99 info@tinehylebos.be - www.thclinic.be