Weekend van de klant: handelaars leggen hun klanten in de watten

30 september 2022 | 17u26 | Gepost door annpeeters
dag van de klant
Met meer dan duizend deelnemende zaken in Vlaams-Brabant staan UNIZO, UCM en Comeos klaar voor een topeditie van hun 'Weekend van de Klant' op 1 en 2 oktober.

“Zeker in woelige tijden zetten we onze klanten centraal en leggen we ze extra in de watten. We roepen iedereen dan ook op om langs te gaan bij onze handelaars en te genieten van het jaarlijks feestelijk winkelweekend”, met die boodschap lanceren de organisatoren het zesde 'Weekend van de Klant'.

Elke Tielemans, directeur UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel: “Meer dan duizend Vlaams-Brabantse winkeliers, maar ook horecazaken, kappers en schoonheidsspecialisten, bankkantoren, reisbureaus, … verwennen hun klanten dit weekend met een cadeautje of leuke actie. De voorbije jaren is erg duidelijk geworden hoe belangrijk lokale handelaars zijn voor ons sociaal en economisch weefsel. De consument heeft steeds meer de reflex om bewust lokaal te kopen. Tijdens het Weekend van de Klant willen handelaars hun klanten dan ook bedanken voor het vertrouwen en hen extra in de bloemetjes zetten.”

Lees meer over