Voormalig uitbater nachtclub mag Aarschot niet meer binnen

wttg

Jordy D. (23) uit Ranst kreeg vier jaar cel waarvan de helft met uitstel. Hij veroordeeld tot een celstraf van vier jaar, waarvan twee jaar met uitstel. Hij was schuldig bevonden aan verkrachting, opzettelijke slagen en verwondingen, belaging en weerspannigheid.

De twintiger nam Herentse nachtclub The Villa over en veranderde die van naam tot WTTG, de schijnbaar brave ondernemer liet daar een andere gedaante zien. Een knipperlichtrelatie met een promogirl van The Villa draaide uit op een nachtmerrie voor de vrouw, wisten ze bij HNB. De politie moest vaak in actie komen door fysiek geweld van hem tegen haar.

Wat hij deed kan je hier nog eens lezen, aanvankelijk werd er dertig maanden cel gevraagd, maar de rechter ging daar ruimschoots boven met vier jaar cel waarvan de helft met uitstel. Dat werd onder voorwaarden uitgesproken. Ter bescherming van het slachtoffer mag de dader de komende tien jaar niet wonen of werken in Aarschot en zijn deelgemeenten, een bezoek is evenmin toegelaten. Op overtredingen staan celstraffen van een tot drie jaar.

Volgens de psycholoog zou de man antisociale en psychopathische kenmerken hebben. Hij ging voorts volgens de deskundige berekend en manipulatief te werk en had geen schuldgevoel. Dat bleek op de vorige zitting toen hij het slachtoffer meermaals onderbrak en lachte toen haar moeder het kwam uitleggen.

Lees meer over