Vaccinatiecentrum Rotselaar wil dit jaar nog 18.000 vaccins plaatsen

vaccinatiecentrum rotselaar
Nu iedereen de kans op die derde prik krijgt, zullen er extra prikdagen en shiften worden toegevoegd aan de vaccinatieschema van het vaccinatiecentrum van Rotselaar. In dit centrum kunnen inwoners uit Rotselaar, Tremelo en Holsbeek terecht.

"Van zodra er nieuwe doelgroepen beschikbaar zijn in het uitnodigingssysteem, plannen we extra dagen of shiften in en nodigen we hen uit", aldus Werner Van Nuffelen. "Zo werden de uitnodigingen vorige week al verstuurd voor 1437 inwoners uit de zorgberoepen om hun 3de prik te komen halen in het VC Rotselaar."

Daarnaast willen ze zo snel als mogelijk nog meer personen voor hun 3de prik uitnodigen, rekening houdend met de interval tussen de 2de en 3de prik. "In de planning hebben we daarom rekening gehouden met reservedagen en shiften", aldus nog Van Nuffelen. Op dit moment werden er al 3 extra shiften ingepland en hebben ze nog 2 shiften in optie voor de maand november. "Voor de planning in december werd er al 1 extra shift ingepland buiten de al 8 bevestigde shiften  en staan er nog 10 shiften in optie.", gaat hij verder. "In november hebben we 4 dagen en voor december 8 vaccinatiedagen ingepland. Zo hebben we een capaciteit om dit jaar nog 18.000 vaccins te plaatsen."

Hij vraagt dan ook om zo snel mogelijk op de afspraak te reageren indien men een uitnodiging in de bus krijgt. "Dit kan eenvoudig online via de instructies op de uitnodigingsbrief.", besluit hij. "Indien er ondersteuning nodig is kan dit ook via mail doen info@ vaccinatierotselaar.be  of telefonisch op 016 15 12 12."

Lees meer over