Vaccinatiecentrum Aarschot zet bijkomend in op QVAX voor boosterprik

4 januari 2022 | 15u05 | Gepost door redobra@telenet.be
Extra boosterprikken in vaccinatiecentrum van Aarschot
Het vaccinatiecentrum in Aarschot maakt veelvuldig gebruik van de QVAX-reservelijst. Ook de komende weken zal het vaccinatiecentrum een groot aantal inwoners van de reservelijst kunnen uitnodigen voor hun boosterprik.

De komende periode gaat het vaccinatiecentrum nog een niveau hoger en worden er extra boosterprikken gegeven aan kandidaten vanuit de QVAX-lijst. Vanaf 13 januari 2022 zou het nieuwe vaccinatiecentrum van Diest (Webbekom) openen. Maar ondertussen zijn nog steeds, naast de inwoners van Aarschot, Begijnendijk en Tielt-Winge, die van Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Halen en Bekkevoort toegewezen aan het Aarschots vaccinatiecentrum.

Hier worden nu de komende dagen en weken extra boosterprikken ingezet om te zorgen dat zo snel als mogelijk aan iedereen kunnen worden toebedeeld. Vandaar de oproep vanuit dit vaccinatiecentrum om wie nog niet uitgenodigd werd zich zo snel als mogelijk op de QVAX-lijst te zetten: registreer je snel op de reservelijst via https://www.qvax.be/. Het is je beste kans om zo snel mogelijk je boosterprik te krijgen.

Ben je al ingeschreven op de QVAX-reservelijst? Hou je dan de komende weken zeker beschikbaar. 

Lees meer over