Twee mannen aangehouden op verdenking van slagen en verwondingen

3 februari 2020 | 12u03 | Gepost door redactie
Twee mannen aangehouden op verdenking van slagen en verwondingen
Tremelo- Op zaterdag 18 januari 2020 rond 23.20 uur werd een 42-jarige man uit Tremelo op zijn eigen oprit het slachtoffer van zware slagen. De twee mannen vielen het slachtoffer aan, toen hij buiten kwam om met zijn hond te gaan wandelen. De twee mannen zouden slagen en stampen hebben uitgedeeld en zouden ook met […]
Het bericht Twee mannen aangehouden op verdenking van slagen en verwondingen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Tremelo- Op zaterdag 18 januari 2020 rond 23.20 uur werd een 42-jarige man uit Tremelo op zijn eigen oprit het slachtoffer van zware slagen. De twee mannen vielen het slachtoffer aan, toen hij buiten kwam om met zijn hond te gaan wandelen. De twee mannen zouden slagen en stampen hebben uitgedeeld en zouden ook met zware voorwerpen hebben geslagen. Na een tijdje stopten ze met slaan en verlieten de plaats.

Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep hoofdwonden, een klaplong, ribfracturen en zware kneuzingen op. Het parket stelde een wetsarts aan om de verwondingen van de man te onderzoeken. Hij liep een werkonbekwaamheid op.

Het parket vorderde een gerechtelijk onderzoek naar de feiten. De recherche van PZ BRT slaagde er na het bekijken van camerabeelden en getuigenverhoren in om twee verdachten van de slagen te identificeren. Het gaat om een 36-jarige man uit Sint-Katelijne-Waver en een 28-jarige man uit Heist-op-den-Berg. De 36-jarige verdachte werd op vrijdag 24 januari gearresteerd. Hij werd de dag nadien voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Op dinsdag 28 januari handhaafde de Raadkamer zijn voorlopige hechtenis. Op maandag 27 januari bood de tweede verdachte zich aan bij de politie. Hij werd ook voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Hij verscheen op vrijdag 31 januari voor de Raadkamer die zijn voorlopige hechtenis bevestigde. De beide verdachten ontkennen hun betrokkenheid bij de feiten. De recherche van PZ BRT onderzoekt de zaak verder onder leiding van de onderzoeksrechter.

Het bericht Twee mannen aangehouden op verdenking van slagen en verwondingen verscheen eerst op Leuven Actueel.

Lees meer over