TW Classic 2023 uitverkocht in recordtempo, met dank aan Bruce Springsteen

Bruce Springsteen
Je moet het doen, je bent de enige aangekondigde artiest voor TW Classic 2023 en toch verkoop je de weide in Werchter uit op amper een dik uur tijd, de eer valt te beurt aan de boss Bruce Springsteen. Na zijn legendarische passage in 2016 staat hij weer op het podium van de weide, iets wat de fans duidelijk appreciëren, het vorig concert in 2016 was dan ook een orkaan aan rock'n roll talent dat de revue passeerde, maar liefst drie uur lang en veel meer dan gepland. De fans hunkeren duidelijk naar meer want hij zorgde ervoor dat TW-Classic nu al uitverkocht is, ook al staat er voorlopig maar één naam op de affiche. 

Wij waren er in 2016 bij en toegegeven het optreden blies ook ons van onze sokkel, we twijfelden toen nog even om de trofee van beste live performance te geven aan de boss of aan U2 maar het optreden smaakte beslist naar meer, Springsteen speelde ook veel langer dan afgesproken tot groot jolijt van de fans 

Toen de boss een nieuw toernee aankondigde, waar ons land oorspronkelijk nog geen deel van uitmaakte, was het bang afwachten of hier verandering

in zou komen, het werd wel aangekondigd maar je weet maar nooit. 

Vorige week kwam er dan het verlossende nieuws, Springsteen kwam naar TW Classic en de ticketverkoop zou starten op woensdag 29 juni om 10 uur. 

Veel wachtenden voor jou

Dat hadden de fans goed begrepen want wanneer je op exact dat tijdstip inlogde was je al de 20.000 wachtende in de rij, zo konden we zelf ervaren.  Wanneer je dan toch toegelaten werd tot het reservatiesysteem was het nog bang afwachten want tijdens het afhandelen van je bestelling moest je meermaals proberen, het geeft aan hoezeer de tickets gegeerd waren en de site belast werd. 

Uiteindelijk werd de weide uitverkocht op amper een uur tijd. De gelukkigen kunnen in elk geval gaan dansen in het donker en genieten van de rits aan hits die Springsteen opstapelde. Dat het een optreden wordt om nooit te vergeten, staat buiten alle kijf.

Er is nog een wachtlijst waar je je kan op inschrijven en, toegegeven tot spijt wie het benijdt, deze reporter zal erbij zijn. Wij wachten op die Sunny Day op TW Classic volgend jaar, hopelijk lapt ie de regels weer aan zijn laars en speelt hij langer als verwacht, aan het aantal hits is er alvast geen tekort.