Suikerrock strikt Faithless: na acht jaar terug in België voor eerbetoon aan overleden Maxi Jazz

De voorlopige affiche van Suikerrock 2024
Met Faithless wordt er weer een nieuwe naam toegevoegd aan de mainstage van Suikerrock. 
 

De lijst is zeker nog niet compleet, maar op dit moment prijken alvast een aantal grote namen op de affiche van Suikerrock. 

Ook Faithless komt na acht jaar terug naar België, jammer genoeg zonder de overleden frontman Maxi Jazz die in 2022 overleed. 

De volgende namen mag je alvast noteren: op vrijdag kan je genieten van Froukje (Veenstra) bekend van onder andere 'Groter Dan Ik', ‘Ik Wil Dansen’ en ‘zonder gezicht’. Pommelien Thijs, een duizendpoot die zowel als zangeres, muzikante, ontwerpster en actrice de hits, prijzen en awards aan elkaar rijgt. In 2022 lanceerde ze de hit ‘Ongewoon’ in 2023  Erop of Eronder’. Verder staan ook Joost, de Compact Disk Dummies, Anne-Marie en Dikke op het programma.Vrijdagavond wordt afgesloten met Lost Frequencies. 

Op zaterdag mag je Oscar And the Wolf noteren, een kolossale electropop machine die de podia van de grootste festivals, zoals Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en Lowlands laat ontploffen. Maar natuurlijk ook Faithless tekent present met hun onsterfelijke hits en een hartverwarmend eerbetoon aan Maxi Jazz. 

Tickets zijn te verkrijgen via de webshop.

Lees meer over