Stan Van Samang verdwijnt uit Thuis

Stan Van Samang
In sitcom ‘Thuis’ op Eén weten ze hoe ze de spanning ten top kunnen laten stijgen. Slechterik Chris, gespeeld door Danny Timmermans, is terug in het verhaal. Nogal een domper voor Harry, gespeeld door Stan Van Samang.
Dat betekent dat Stan Van Samang volgend seizoen niet meer in ‘Thuis’ te bewonderen zal vallen, zo meldde Dag Allemaal. Chris kwam dan toch niet om het leven bij een ongeluk in Thailand, hij nam een valse identiteit aan en keerde sluiks terug naar België. De Thuiskijkers konden onlangs Chris in tuinman Stieg herkennen in het woonzorgcentrum waar Veerle, de dementerende moeder van Sam en schoonmoeder van Tim, in dagopvang zit.

Ooit waren beide personages de beste vrienden en zakenpartners met succesvolle dansclubs. Hun relatie werd minder daar Chris zich inliet met drugshandel. Nu is Chris dus terug, en dat zal de reeks kennende wellicht escaleren. Dat betekent dus ook het einde van de populaire Stan Van Samang na 2,5 jaar verhaallijn. Spanning gegarandeerd, maar hoe zal het aflopen voor Harry? Dat zal de komende tijd moeten uitwijzen.

Lees meer over